Kwaliteit op het hoogste niveau

Onze NeroZero® woningen zijn slim, deugdzaam en toekomstbestendig ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van bewezen technologische oplossingen die zichzelf terugverdienen. Mede hierdoor zijn de woningen volledig aardgasloos en op gebouw niveau energieneutraal. Energieneutraal wonen betekent dat van een kalenderjaar alle gebouwgebonden energie zelf door de woning opgewekt wordt met zonnepanelen. Met gebouwgebonden energie bedoelen we alleen díe energie die nodig is voor de woning zélf zoals verwarming en ventilatie. E.e.a. berekend volgens de NEN 7120 waarbij de z.g. Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) nul is of lager. De isolatie wordt optimaal en functioneel aangebracht. Samen met het 3-laags glas en de uitstekende luchtdichting zijn de woningen al in de basis “Zeer Energiezuinige Nieuwbouwwoningen” (ZEN) zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, de gezondheid en het gebruiksgemak van de bewoner.

 

Ik heb interesse

energie positief

gezond wonen

Wat is gezond wonen?

Uit recente studies van TNO blijkt dat de binnenluchtkwaliteit sterk wordt beïnvloed door het door koken veroorzaakte fijnstof. Omdat fijnstof erg schadelijk is voor de gezondheid treffen wij bijzondere maatregelen door de woning standaard van een goede kookafzuiging te voorzien. Dat betekent niet alleen dat er in de woningen ruimschoots geventileerd kan worden, maar dat er ook een speciaal ontwikkelde fluisterstille afzuigkap wordt geleverd in de keuken. Hiermee wordt de fijnstofproductie tijdens het koken effectief afgevoerd.

Kwaliteitscontrole

Tijdens de bouw worden periodieke kwaliteitscontroles uitgevoerd en bij oplevering wordt met een rapportage ‘as built’ aangetoond dat wat er (in de ontwerpfase) is beloofd, ook daadwerkelijk is gerealiseerd. Daarvoor zullen álle woningen worden gemeten op de gerealiseerde prestaties van o.a. de luchtdichtheid, het ventilatiesysteem en het installatiegeluid. Aan alle kopers wordt bij oplevering een certificaat met de resultaten overhandigd.

Slim huis

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info